dispozícii je toľko koktailov a jemné variácie na koktaily, ako sú ľudia, ktorí ich pijú. Keď teda miešate nápoje pre hostí, môže sa zdať ako nemožnosť prísť s receptami, ktoré oslovia všetkých. Majte však na pamäti, že drvivá väčšina ľudí miluje niečo, čo predtým neskúsili, ak pripomína niečo, čo predtým mali. To znamená, že nechcete byť nútení ručne fajčiť ľadové guľôčky naplnené levanduľou (alebo čokoľvek iné), aby ste vytvorili výrazný kokteil. Zozbierali sme teda deväť skvelých receptov na kokteil zo siedmich rôznych liehovín. Všetci sú relatívne jednoduchí na to, aby ich ľudia jednoducho vystrašili, aby ich nevystrašili a natoľko, aby ich zaujali.
krv a piesok
Ľudia, ktorí trvajú na tom, že pijú iba samovoľnú škótsku, nevedia, o čom hovoria. Zmiešaná škótska whisky je obľúbená ako u mixológov, tak aj u nadšencov whisky, ktorí ocenia jasnejšie tóny a kvetovo-dymovú zložitosť, ktorá existuje vďaka harmonickému manželstvu viacerých vekových sladových whisky, ktoré prinášajú širokú škálu príchutí. Táto nádherná šťava je skvelá buď sama, alebo v klasických kokteiloch.
Krv a piesok
1 diel Chivas Regal 12
3/4 časti sladkého vermútu
3/4 diely cherry brandy
1 diel krvi pomarančovej šťavy
Nalejte všetky štyri prísady do trepačky. Pridajte ľad a pretrepte. Kmeň do chladeného martini pohára a ozdobte pohárom s plátkom pomaranča.
alebo
Krstný otec
1 diel Chivas Regal 12
1 diel amaretto
Nalejte Chivas a amaretto do ľadom naplneného staromódneho skla a zamiešajte.
alebo
Rob Roy
2 diely Chivas Regal 12
1 diel sladký vermút
Maraschino likér
2 pomlčky Angostura bitters
V miešanom skle kombinujte Chivas, vermút a horké. Pridajte ľad a dobre premiešajte. Opláchnite chladené martini sklo malým množstvom maraschino likéru a potom likér zlikvidujte. Kmene kokteil do pohára martini a podávame s maraschino cherry.