Opýtali sme sa profesionálov na ich tipy na to, ako hodiť párty, a vždy sa to vyžaduje, ale s tým, čo máme podozrenie, že máme nejaké rady s hodnotením PG. V tomto roku sme ich požiadali, aby vyčistili pochúťku a jedlo na najlepšiu párty, ktorú kedy hádzali. Nie všetko tu môže – alebo by malo byť – vyskúšané doma, ale je tu nejaká skutočne bankovateľná strana múdrosti.
Toto je muž za Geraldov bar v Melbourne a jeho základňa v San Sebastiane, miesta, kde váš nápoj nie je nikdy prázdny a nikto nie je osamelý, ak nechce byť.
Vstup do baru Lourinha
Bolo to 30. narodeninová večera, ktorú infiltrovali niektorí špičkoví kuchári sveta, ktorí navštívili mesto pre Melbourne Food and Wine Festival. Prečo táto strana? “Všetky tie najlepšie sú impromptu,” hovorí Diffey. “Bol to jeden z tých časov, keď ste získali kritickú masu – všetci sa objavili a urobili vlastnú zábavu, ako deti.
Mali ste Peter Serpico (Momofuku), ktorý sa snažil na stredovom páse vyskočiť. Niekto v šumivých šatách sa v baru tancoval ako ľudská zrkadlová guľa a Massimo Bottura (z jednej z najlepších reštaurácií na svete, Osteria Francescana) jej predložila utierku sľubujúcu voľnú večeru pre dve osoby v reštaurácii. ” : tento poukaz bol verne vykúpený.]
Menu
Bol tu celá soľ pečený oceánový pstruh. To je miesto, kde sa celá ryba pečie v slanom náleve, potom ho roztrhnete a zostane naozaj vlhký. Podávali sme to s citrónom aioli. Myslím, že sme urobili aj škriatkovú kačaciu, marinovanú v jamajskej škriatkovej pastve z čerstvých koreňov a škorcovitých kapátok papriky, rasca a koriandra. Väčšina z nich bola jedlom na prstoch, bez príborov, čo je kľúčové.
Bolo tam kačacie pečeňové parfait a celá ošípaná hlavu poached v súdnom bujónu asi dve hodiny a držal v rúre s teplo obrátil, kým sa nedostal opaľovanie. To malo náhrdelník krvných klobások, aby sa do sendvičov. A rozvážené vajcia s Olasagasti ančovičky.