Čo robí dobrý burger? Tam boli nekonečné diskusie o grilovanie vs stovetop, veľkosť patty, výber buniek, korenie, syr a korenie, ale poďme sa na prvú voľbu, ktorú musíte urobiť: nákup pozemné hovädzie mäso. Začnite s pravým mletým hovädzím mäsom a vy ste na ceste k tomu, aby ste si vyrobili chutný burger, bez ohľadu na spôsob varenia alebo obloha.
Najlepší druh zemiakového hovädzieho mäsa na kúpu pre Burgers
Pri kúpe hovädzieho dobytka pre hamburgery je len jedno základné pravidlo: Choďte na zem hovädzieho mäsa s vysokým obsahom tuku. Charakteristickým znakom dobrého hamburgeru je ten, ktorý je pekný a šťavnatý, keď ho doňho uhryznete a jednoducho nemôžete získať túto šťavnatosť, ak si kúpite naozaj štíhle mleté hovädzie mäso. Hamburgery sú zvyčajne varené pri pomerne vysokej teplote, aby ste získali peknú kôru a / alebo pšenicu na vonkajšej strane, ale aby vlhkosť vo vnútri bola vlhká, potrebujete tuky.
V obchode sa pozrite na štítok na obale alebo sa opýtajte osoby za pultom, ak si nie ste istí. To, čo hľadáte, je percento tuku. Pre chutný burger dostanete mleté hovädzie mäso, ktoré je označené približne 20% tuku (čo znamená 80% chudé) alebo viac. Vzhľadom k tomu, že hamburgery sú naozaj všetko o hovädzie mäso, držte sa od extra-chudá mleté hovädzie mäso, ktoré bude variť suché a tvrdé.
Viac o mletom hovädzom mäse: Všetko, čo potrebujete vedieť o mletom hovädzom mäse
Okrem obsahu tuku je čerstvá pôda vždy skvelá, najmä ak ju robia v obchode alebo na objednávku. Čerstvo namletý znamená, že už dlhší čas sedel a je tiež menej pravdepodobné, že bude skomprimovaný s obalmi alebo je veľa premiestnený.
Kŕmené trávou alebo konvenčne vychovaný je naozaj v súlade s vašimi preferenciami alebo s vašim rozpočtom, ale nikdy sa nemusíte obávať tuku vo vašom burgerovi!